06 června 2006

Šibalské řešení

Dnes jsem se velice pobavil, když jsem si přečetl zprávu o tom, jak se kdosi pokusil uplatit poslance za ČSSD Pavla Ploce, bývalého letce (na lyžích), který má za sebou nepočítané množství úspěšných výsadků, a to zejména z roku 1984 z okolí Sarajeva a roku 1988 z okolí Calgary.
Bylo mu nabídnuto 5 miliónů korun za přestoupení z ČSSD do Strany zelených, čímž by se patová situace okolo povolebního rozložení sil ve sněmovně vyřešila. Měl možnost pomoci své vlasti, on se ovšem ze záhadných důvodů rozhodl jednat morálně, čímž nás okrádá o čas, ve kterém mohla být sestavena vláda, svou rodinu o peníze a Stranu zelených o dobré jméno.
Na mysli mi vyvstává pouze jediná skupina lidí, která se takto snažila zakročit. Museli to být Paroubkovi odejití "talentovaní šibalové", kteří zřejmě přestoupili stranu druhou, Stranu zelených.
Jsem zvědav, jak se s nimi pan předseda Bursík vypořádá. Možná se dočkáme toho, že si je budou strany půjčovat jako gastarbeitery na odvedení špinavé práce. A v čele bude stát kakaový král Michal Kraus.

0 Comments:

Okomentovat

<< Home